CHAMPIONS BOWL 2022

Световни финали

04.09.2022 - 11.09.2022 / Umag, Croatia

виж тук

„CHAMPIONS BOWL” е световна верига от тенис турнири за млади играчи на възраст от 9 до 16 години. През 2019 г. отново ще се проведе в България турнир от тази верига, като е включен в официалния календар на Българска Федерация по Тенис (БФТ).            

Съгласно общовалидния регламент на турнира, състезателите - момчета и момичета, се разпределят в различни възрастови категории според годината на раждане. 

Стремежът ни е да създадем оптимални условия за всички млади таланти да изяват възможностите си и да ги мотивираме за бъдещето им развитие по пътя към върховете.  Желанието ни е да помогнем мечтите на деца и родители да станат реалност. Изминали този труден път ние знаем как може да се осъществят вашите желания. Турнирната среда предоставя условия за всички вас, състезатели, треньори и родители да създадете контакти и да се включите в голямото световно семейство на хора, които носят в сърцето си тази неповторима игра „Тенис”. 

Присъединете се към тенис общността ни и се свържете с нас.

Елена Бергоми (Пампулова)

eb@me-pconsulting.com

www.elena-bergomi.com

Турнира ще се проведе на базата на СК "Дема" – София, ж.к. "Младост 1-А", бул. "Ал.Малинов" №19  

За обща информация, моля проверете:  http://www.champ-bowl.com

Организаторите на официалния турнир „Champions Bowl 2019 - Umag, Croatia“ си запазват правата да решат кои състезатели ще бъдат допуснати за финалния медународен турнир за 2019 година.

1.     Максимално 2 състезателя от категория.

2.     Актуална ранг-листа на БФТ (до обявената крайна дата за заявка за участие).  


Ние сме тук да намерим новите ШАМПИОНИ!